Over ons

Visser & Van Dam is een ervaren juridische dienstverlener op het gebied van omgevingsrecht en ruimtelijke ordening, gevestigd in Heiloo in Noord-Holland. Juridische expertise combineren wij met een informele en transparante benadering van onze klanten. U als cliënt wordt voorzien van deskundige juridische diensten tegen lage kosten.

U als particulier, bedrijf of overheid bent van harte welkom bij Visser & Van Dam. U kunt ons inschakelen voor onder meer juridisch advies, het opstellen van ruimtelijke onderbouwingen en bestemmingsplannen, voor bezwaar en beroepschriften, mediation, projectbegeleiding en workshops.

Met wie werkt u?

Bij Visser & Van Dam werken juridisch en planologische adviseurs die in hoofdzaak alle werkzaamheden verrichten. Voor specifieke dienstverlening, zoals taxaties, werkt Visser & Van Dam samen met door de rechtspraak erkende deskundigen. Visser & Van Dam heeft daarnaast een samenwerkingsverband met juridische adviseurs die in voorkomende gevallen mee-adviseren. Zo zijn wij minder kwetsbaar bij overmacht en gaat onze dienstverlening gewoon door.

mr. R. (Ruben) Visser

mr. R. (Ruben) Visser

r.visser@visserenvandam.nl / 0648476492

S. (Simon) van Dam

S. (Simon) van Dam

s.vandam@visserenvandam.nl / 0657659064

mr. K. (Kimberly) Boelens

mr. K. (Kimberly) Boelens

k.boelens@visserenvandam.nl / 0623518531

ir. K. (Karin) Mak

ir. K. (Karin) Mak

k.mak@visserenvandam.nl - 0630592108

S. (Sjoerd) Bek

S. (Sjoerd) Bek

s.bek@visserenvandam.nl / 0649677656

G. (George) Beentjes

G. (George) Beentjes

g.beentjes@visserenvandam.nl / 0683072629

Hoe wij werken

Eerlijkheid, openheid en bereikbaarheid van onze adviseurs staat bij ons voorop. Dit betekent ruime tijden waarop u ons kunt bereiken. Ook betekent dit dat wij eerlijk naar u zijn over onze handelwijze ten opzichte van uw zaak. Wij maken een eerlijke inschatting van uw kansen en maken samen met u een strategie waarop wij uw zaak gaan aanvliegen. Tijdens onze opdracht houden wij u op de hoogte van de ontwikkelingen. Zo zijn er voor u geen verrassingen.

Visser & Van Dam hanteert lage tarieven omdat wij vinden dat juridische hulp toegankelijk moet zijn voor iedereen. Dit betekent ook dat wij verder geen reis- en kantoorkosten in rekening brengen. Ook kunt u altijd even bellen of een e-mailbericht sturen om de stand van zaken te horen. Wij sturen hiervoor niet gelijk een hoge rekening. Visser & Van Dam gaat verder dan alleen er voor u zijn en zaken voor u winnen als dat aan de orde is. Wij vinden het belangrijk dat u uiteindelijk tevreden bent met het resultaat en onze dienstverlening. Dat is wat telt. Daar werken wij naar.

Integriteit

Wij hebben integriteit hoog in het vaandel staan. Uw verhaal is bij ons vanzelfsprekend vertrouwelijk. Wij garanderen daarnaast ook dat wij geen klanten aannemen die belangen kunnen schaden van bestaande klanten.
In dat geval verwijzen wij die klant door naar een andere juridische adviseur.

Twee handen met bloem